Make-uptrend: rozige wangen

Door: Red redactie

Geen uitputtende sportsessie, sauna-uitje of tripje door de kou voor nodig; perfecte rozige wangen komen dit jaar vliegensvlug uit een potje. Zo doe je dat. Gespot op het plankier bij o.a. Michael Kors, Issa London en Christian Dior: rosy cheeks. Zoetsappig? Een beetje. Sexy? Enorm. Hebben die faux blos dus. Zo krijg je de perfecte versie.

 
HOW TO
> Allereerst: een vlekkeloos gelaat. Smeer een drupje foundation uit over je gehele gezicht tot aan je nek en breng met een kwast wat poeder aan op de glimmende delen. Rode plekjes? Een beetje concealer doet de truc.
 
> Pak een roze-rode lipstick en breng die vlekkerig aan op de appeltjes van je wangen en jukbeenderen. Veeg de lipstick vervolgens goed uit. Pak een vochtige foundationspons en doop deze in een crème-achtige rozige blush, zoals de Crèmeblend Blush van MAC. Dep de spons vervolgens op de appeltjes van je wangen.
 
> Ga als laatste nog met een matte, lichtroze blush over je jukbeenderen – zoals de Estée Lauder Pure Color Powder Blush – en ziezo: perfecte blosjes.
 
> Maak de make-uplook af met rode lippen en een vleug zwarte mascara.

 

Deel deze pagina
Pin It
Link:
Geef een reactie