Philips Lumea: elke dag een zijdezachte huid

Door: Red redactie

Pijnlijke waxsessies, gehannes met loeischerpe of botte mesjes, het gebruik van niet zo heel welriekende ontharingscrèmes: ontharen is geen pretje. Gelukkig is er Lumea van Philips, een ontharingsmethode die pijnloos en veilig te gebruiken is in je eigen vertrouwde thuisomgeving.(advertorial)

  
LICHTTECHNOLOGIE
Voorkom haargroei en geniet elke dag van een zijdezachte huid.  Philips Lumea gebruikt de Intense Pulsed Light (IPL) technologie, een op licht gebaseerde, veilige technologie die teruggroei van het haar voorkomt. Resultaat: geen stoppeltjes en ingegroeide haartjes, dus een ultragladde huid. Voor langdurige gladheid herhaal je de behandeling om de vier tot zes weken. Met de Lumea Precision is het zelfs mogelijk om het gezicht te ontharen. 

           

• 82% van de vrouwen geeft de voorkeur aan Lumea boven hun gebruikelijke methode.
• Bekroond met een Beauty Astir Award: Het juryrapport geeft aan: ‘Beste uitvinding van de eeuw’.

   

NU: 90 DAGEN OP PROEF
Kun je niet wachten tot je een Philips Lumea hebt gewonnen en wil je het liefst gisteren nog zijdezachte benen. Philips Lumea heeft een promotie waarmee je het product 90 dagen op proef kunt uitproberen. Ben je niet tevreden, dan krijg je gewoon je aankoopbedrag terug.

 

 

loadVideo('','13','979');

 

MEER WETEN?
Voor meer informatie over Lumea, de promotie, ervaringen van gebruiksters en verkoopadressen ga naar www.philips.nl/lumea

Deel deze pagina
Pin It
Link:
Geef een reactie